Дівчина, нібито побита сином Кернеса, лежить в одній лікарні з Тимошенко

Неділя, 3 червня 2012, 13:40

Міліція проводить перевірку за заявою 21-річної Дар'ї Лазюк, яка стверджує, що її побив син мера Харкова Родіон Гайсинський.

"Зараз за даним фактом проводиться перевірка, ніяке рішення поки що не прийнято", - розповіла газеті "Сегодня" начальник ЦГЗ обласного УВС Наталія Захарова.

У той же час, сама Дар'я хвилюється, що якщо справа дійде до суду, мало хто із присутніх під час конфлікту стане на її бік. "Хіба що моя подруга, за яку я заступилася, підтвердить мої слова, інші побояться", - вважає вона.

Разом з тим, у кафе, де трапилася бійка, запевняють, що бійки в ніч із суботи на неділю не було."Я чергувала в ту ніч. Ніяких бійок у нас не було, більше того, зал був майже порожній. А цих хлопця і дівчину я навіть в обличчя не знаю", - сказала адміністратор закладу Тетяна Власенко.

За її словами, в закладі встановлені камери спостереження, але буквально за пару днів до конфлікту вони вийшли з ладу.

У той же час, у коментарі УНІАН Дар'я Лазюк розповіла, що інцидент стався в харківському кафе "Джин" в ніч з 26 на 27 травня.

За словами студентки, Гайсинський приїхав у кафе вночі, і в черговий раз почав ображати дівчину, з якою приїхав.

"Я заступилася за свою подругу, яку Родіон почав ображати нецензурними словами, після цього він почав ображати мене і потім вдарив кулаком в обличчя. Я впала, мене підняли. Я почала продовжувати розмову, після чого він ударив мене вдруге. Після цього у мене потемніло в очах, пішла кров з носа", - повідомила Лазюк.

За словами дівчини, Гайсинський був напідпитку. Лазюк обурилася тим, що персонал кафе "Джин" не відреагував на прохання викликати швидку допомогу і міліцію. "Вони не викликали ні швидкої, ні міліції, хоча бачили, що в мене йде кров", - розповіла студентка.

Лазюк зауважила, що відразу після інциденту Гайсинський вибачився, запропонував допомогу і відвіз її додому, але в розмові зі знайомими не шкодував з приводу скоєного.

"Спілкуючись з моїми подругами, він сказав: "А що тут такого? Я її б'ю, а вона встає!" Тим не менш, він переді мною вибачився", - додала студентка.

За словами Лазюк, вранці 27 травня вона подала до Київського райвідділу міліції Харкова заяву про побиття, а з вівторка, 29 травня, перебуває в стаціонарі Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" в Харкові.

За словами дівчини, лікарі діагностували легкий струс мозку, гематому губи і пошкодження перегородки носа."Я від нього не хочу ніяких грошей, мені потрібні публічні вибачення", - сказала дівчина.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News