Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко хворіє кілька років, їй пропишуть лікувальну гімнастику

Середа, 6 червня 2012, 12:23

Хвороба екс-прем'єра Юлії Тимошенко триває кілька років і може бути невиліковною.

Про це в інтерв'ю Російській газеті заявив лікар із клініки Шарите Аннет Райзхауер.

"Якщо пацієнт хворий протягом декількох місяців і не одержує необхідного лікування, розвиваються болі й процес збільшується, ведучи до побічних явищ...Потрібна комплексна терапія з болючою терапією", - сказала вона.

Відповідаючи на запитання, чи виліковна в принципі ця хвороба, вона сказала:

"На даний момент цього сказати не можна. Наскільки можу судити по своєму клінічному досвіду, хвороба триває вже кілька років. Тому зараз не можу дозволити собі стверджувати, що хвороба виліковна".

Лікар також не виключила, що Тимошенко потрібна операція.

Про лікування Райзхауер також сказала, що "частка пасивних терапевтичних заходів буде скорочена на користь активних. Це для того, щоб пані Тимошенко могла активніше рухатися".

На питання журналіста, про те, що це могло б бути плавання, вона відповіла: "На жаль, плавання неможливе. Басейну там немає. Але лікувальну гімнастику можна проводити".

Вона також розповіла, що її проживання в готелі оплачують родичі Тимошенко.

"Голова правління нашої лікарні професор Карл Макс Айнхойпль домовився з її родичами, що лікування та інші витрати вони візьмуть на себе", - сказала вона.

Райзхауер також додала, що спілкується з Тимошенко за допомогою перекладача, а також вона сама говорить російською мовою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування