Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Україну приїхали перші 200 уболівальників Євро

Середа, 6 червня 2012, 13:59

За два дні до старту Євро-2012 в Україну почали прибувати перші вболівальники.

Так, вже прибули уболівальники з Нідерландів, Німеччини, Південної Африки, Швеції, Польщі та Росії, а також волонтери УЄФА.

За даними прикордонної служби, кордон України перетнули понад 200 уболівальників, повідомляють Українські новини.

Крім того, 6 червня, очікується прибуття збірних команд Швеції та Франції.

Як повідомили в прикордонній службі, активно перетинають кордон і представники УЄФА з забезпечення проведення чемпіонату, а також представники мас-медіа, які будуть висвітлювати прямі трансляції матчів Євро-2012.

Під егідою Європейського агентства з охорони зовнішніх кордонів Євросоюзу Frontex почалася спільна операція Eurocup 2012.

Під час операції 10 офіцерів Frontex будуть перебувати у Донецьку, Харкові, Львові та Борисполі, а представники Держприкордонслужби України будуть перебувати в аеропортах Нідерландів, Швеції, Португалії, Чехії та Іспанії.

Як повідомили прикордонники, з 5 червня в рамках домовленості між Кабміном та урядом Польщі на кордоні з Польщею почалося спільне оформлення осіб та транспортних засобів контролюючими органами України та Польщі.

Спільний контроль буде діяти в семи автомобільних і одному залізничному пунктах пропуску. В автомобільних пунктах пропуску здійснюється принцип однієї зупинки і створені єврокоридори.

Як відомо, 8 червня у Варшаві відбудеться матч-відкриття турніру, а фінал пройде в Києві 1 липня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування