Підозрюваний у резонансному побитті в Миколаєві каже, що в нього провали

Середа, 6 червня 2012, 18:35

Підозрюваний у побитті 19-річної Олександри Попової визнав, що завдавав тілесні ушкодження дівчині.

Про це Олександр Косинов заявив під час допиту у Миколаївському суді, повідомляє ТСН.

6 червня адвокат підозрюваного попросила оголосити перерву в засіданні Ленінського районного суду Миколаєва у зв'язку з тим, що підозрюваному стало зле.

Прокуратурою Миколаївської області також заявлено до звинуваченого Косинова цивільний позов про витрати установи охорони здоров'я на стаціонарне лікування потерпілої Попової на суму 9,36 тисяч гривень, який розглядатиметься разом з кримінальною справою.

Адвокат підозрюваного говорить про те, що у його підзахисного бувають тимчасові провали в пам'яті, що підтверджується документально.

Як відомо, 9 березня в одному з барів у Миколаєві 22-річний чоловік жорстоко побив Попову (8 квітня їй виповнилося 19 років).

Дівчину привезли до миколаївської лікарні оголеною. У неї тяжка черепно-мозкова травма з набряком головного мозку, розрив легені, перелом кісток носа і щелеп, перелом грудини і ребер.

Після багатоденної коми дівчина прийшла до тями, сама рухається та їсть, намагається ставати на ноги, відгукується на прохання лікарів і мами, розуміє, коли до неї звертаються, однак нічого не бачить.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування