Литвин відповів опозиції: вас взагалі нема за що підвісити

Середа, 6 червня 2012, 19:38

"Народна партія" Володимира Литвина вважає, що так звана "об’єднана опозиція" демонструє імпотентну поведінка.

Про це йдеться в заяві прес-служби партії.

"Імпотентна поведінка так званої "об’єднаної опозиції" під час голосування за мовні законопроекти вилилась не у самоаналіз, так необхідний людям безпорадним і слабким. Спрацювала інша логіка, притаманна юрбі підлітків-дрібних хуліганів: свою нікчемність та інфантилізм компенсувати безглуздою агресивністю і щурячими укусами інших", - йдеться в повідомленні.

"Чого лише вартують босяцькі образи з її боку глави парламенту, спрямовані компенсувати власну неспроможність і прагнення грати дев’ятьма тузами в одній колоді. А коли це шулерство не вдається, доводиться знаходити мішень, на яку й спрямовується отруйна слина", - заявили у Литвина.

"Хіба для них важливо, що голосування щодо мовних законопроектів відбувалось у суворій відповідності до жорстко виписаної процедури? Хіба ж вони покаються, що випестували цілу когорту своїх вихованців, яких потім самі прозвали тушками?", - зазначили в партії.

"З цієї ж опери постійні звинувачення всіх і вся у зраді. Психологи стверджують, що саме зрадники гучніше і частіше за всіх волають про зради", - йдеться в повідомленні.

"Вони, як писаки на парканах, міркують кого і за що хто підвісив. Їх не чоловіча поведінка доводить ще одне: їх, власне, і підвісити немає за що", - підсумували в партії.

Як відомо, у середу фракції "БЮТ-Батьківщина" та "Наша Україна - Народна Самооборона" заявили, що голова Верховної Ради Володимир Литвин після голосування законопроекту про мови намагається прикрити свою зраду України фальшивими звинуваченнями на адресу опозиції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...