Фани збірної Англії: "Українці дуже доброзичливі"

Четвер, 7 червня 2012, 16:54

Лідер фан-клубу національної збірної Англії Марк Перріман сподівається, що Євро-2012 стане можливістю познайомитися з новою культурою, побачити яскраві футбольні баталії та чудово провести час.

Про це заявив, коментуючи агентству Press Association повідомлення британських журналістів про проблеми расизму в Україні, повідомляє Інформаційний центр "Україна-2012".

Перріман перконаний, що українці - дружній і привітний народ. 

"Ми знаємо, що українці дуже доброзичливі. Ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з українськими фанатами для того, аби познайомитися з Україною. Тут можна побачити багато цікавого", - резюмував вболівальник.

За його словами, англійські медіа, які розгорнули кампанію з дискримінації України, демонструють свій непрофесіоналізм та упередженість.

"Ми незадоволені висвітленням такої грандіозної події, як чемпіонат Європи. Якщо є расистські образи наших гравців  або шанувальників команди, ми перші скаржимося на це. Але ми не віримо в те, що українці є расистами. Вважаю, англійці даремно остерігаються поїздки до України", - наголосив лідер англійських фанів.

Він додав, що в Україні представники офіційного фан-клубу збірної Англії будуть підтримувати своїх улюбленців у футболках із написом "Будьмо!", а також зустрінуться зі своїми українськими колегами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування