Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Захарченко не вірить, що міліція застосувала газ під Радою

Четвер, 7 червня 2012, 17:02

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко просить направляти йому докази використання сльозогінного газу в ході масових акцій під Верховною Радою 5 червня.

Про це він сказав сьогодні журналістам, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Я звертаюся до всіх, до журналістів, якщо є будь-яка інформація, передавати її мені особисто як міністру для того, щоб ми провели службове розслідування", - сказав Захарченко.

"Якщо були якісь порушення з боку міліції, ми обов'язково вживемо всі необхідні заходи, щоб притягнути винних до відповідальності", - зазначив він.

Також міністр підкреслив, що міліція не втручалася в політичні питання, а тільки забезпечувала правопорядок на акції.

"Що стосується політики, я хочу вас запевнити, що міліція там була, щоб розділити групи людей з різними політичними поглядами, щоб не було зіткнень і був забезпечений правопорядок", - заявив Захарченко.

"Чому і кому було вигідно вступати в боротьбу з міліцією - для мене особисто незрозуміло. Навіщо було кидати в міліцію щось, навіщо було сльозогінний газ застосовувати відносно співробітників міліції, навіщо було зривати з них шоломи - для мене незрозуміло", - сказав він.

Міністр запевнив, що всі учасники акції, причетні до подібних дій, будуть притягнуті до відповідальності. "Ми, до речі, особи всіх цих людей вже встановили", - додав Шепелєв.

Як відомо, кореспондент "укранської правди" бачив, як під час сутички під Верховною Радою з боку міліції була застосована речовина, яка утворила сіру хмару, після чого у людей почервоніли, опухли і сльозилися очі.

 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...