Авто на кордоні стоять кілометрами. Митниця каже, що це швидко

Четвер, 7 червня 2012, 18:18

У четвер на митному пункті пропуску "Краківець-Корчова" спостерігалася черга легкових автомобілів, яка розтягнулася на відстань більш як два кілометри.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на власного кореспондента.

У черзі була велика кількість автомобілів, прикрашених прапорцями різних країн і символікою Євро-2012.

В свою чергу, в митниці повідомили, що завдяки спільному контролю, час пропускних операцій на кордоні скоротився у 2,5 раза.

"Загальний час митного і прикордонного оформлення одного громадянина і автомобіля не перевищував двох хвилин, тоді, як за словами працівників пункту пропуску "Краківець-Корчова", раніше на це йшло більше часу", - йдеться в повідомленні.

Велику кількість транспортних засобів на кордоні пояснювали великим напливом бажаючих транзитом через Львівську область потрапити до українських міст, що прийматимуть Євро-2012.

Начальник Львівської митниці Сергій Попазогло заявив, що "перші дні засвідчили, що такий спосіб контролю повністю виправдовує себе, оскільки значно скоротився час оформлення подорожуючих та спрощено митні й прикордонні формальності".

Як відомо, 5 червня в рамках домовленості між Кабінетом міністрів України та урядом Польщі на кордоні з Польщею розпочалося спільне оформлення осіб та транспортних засобів контролюючими органами України та Польщі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування