У МВС збрехали, що на газ проти мітингувальників ніхто не скаржився

П'ятниця, 8 червня 2012, 11:25

У Міністерстві внутрішніх справ заявляють про відсутність скарг про травми з боку будь-яких учасників акції проти мовного законопроекту.

Про це заявив перший заступник Міністра внутрішніх справ Сергій Черних у Верховній раді, відповідаючи на запитання про застосування сльозогінного газу з боку правоохоронців під час акцій протесту.

"Ніхто з цивільних осіб не звернувся, що його права або здоров'я якось було травмовано. Напроти, п'ять співробітників військовослужбовців внутрішніх військ звернулись з приводу нанесення їм тілесних ушкоджень", - зазначив він.

Черних додав, що "міліцейський ланцюжок" був встановлений з метою недопущення сутичок 5 червня між учасниками акції з полярними поглядами.

Раніше повдіомлялося, що депутат Тернопільської облради Степан Барна потрапив до лікарні після розпилювання сльозогінного газу під час мітингу проти "мовного" закону біля Верховної Ради.

Як відомо, кореспондент "Укранської правди" бачив, як під час сутички під Верховною Радою з боку міліції була застосована речовина, яка утворила сіру хмару, після чого у людей почервоніли, набрякли та сльозились очі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування