Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З Луценком збирались поговорити, як його використовувати

П'ятниця, 8 червня 2012, 13:45

У п'ятницю на засіданні суду у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка лідери опозиції мали обговорити з ним плани на передвиборчу кампанію.

Таке припущення в коментарі Українській правді зробив депутат, член Народної самооборони Юрій Гримчак.

"Сьогодні о 8-30 суді були присутні Яценюк, Мартиненко і повинен був приїхати Турчинов. Але у зв'язку з тим, що не відбулося судове засідання, вони не побачились. Можна навіть сказати, що було заплановано порадитись з ним про подальшу діяльність", - сказав Гримчак.

Він додав, що Луценко раніше заявляв про свою активну позицію на виборах.

"Можливо сьогодні у суді вони збирались обговорити, яким чином буде використовуватись Луценко під час кампанії", - додав Гримчак.

Він також додав, що "не дуже хотів акцентувати на цьому увагу", бо "наступне засідання суду через це теж можуть перенести".

Відповідаючи на питання про те, що Тимошенко оголосили лідером опозиції, також офіційно назвали посади Турчинова та Яценюка, однак жодним чином не згадали про Луценка, Гримчак сказав:

"Жодного згадування про якісь інші посади не було. Це був створений політичний орган для об'єднаної опозиції, щоб вирішувати політичні питання.  Такий орган створюється для виборчої кампанії", - сказав він.

"Щодо Тимошенко як лідера опозиції – це було зроблено, щоб зняти всі розмови, хто є лідером об'єднаної опозиції серед усіх зацікавлених і не зацікавлених сторін", - додав Гримчак.

"Призначили головою політичного органу виборчої кампанії Яценюка і визнали, що Турчинов буде керівником штабу. Луценко теж братиме участь", - додав Гримчак.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування