Президент Польщі знає, хто виграв Євро-2012

Неділя, 1 липня 2012, 19:33

Президент Польщі Броніслав Коморовський вважає, що Україна і Польща виграли Євро-2012.

"Хоча у фінальному матчі немає команди Польщі і немає команди України, проте в одному є повна впевненість - чемпіонат Євро-2012 виграли Польща і Україна", - сказав він в заяві для преси після зустрічі з українським президентом Віктором Януковичем у Києві.

Коморовський зазначив, що в ході підготовки до футбольного чемпіонату сторони хотіли продемонструвати, що співпраця України та Польщі може бути плідною, і це вдалося, передає Інтерфакс-Україна.

Він також підкреслив, що метою цього заходу було показати, що Україна поступово рухається в напрямку євроінтеграції.

"Україно, вперед! Для мене це означає, щоб Україна послідовно йшла в напрямку європейської інтеграції, щоб Україна йшла в напрямку інтеграції з Заходом", - побажав Коморовський.

У свою чергу, Янукович зазначив, що спільний з Польщею досвід підготовки і проведення футбольного чемпіонату "стане в нагоді і далі, для того, щоб шукати можливості об'єднувати зусилля і досягати позитивних результатів".

Янукович подякував польському колезі "як партнеру і другу України" за успішне проведення свята футболу - Євро-2012 і побажав успіхів у розвитку відносин між Україною та Польщею.

Президент зазначив, що під час проведення Євро-2012 відмінний настрій був не тільки в учасників дійства, а й громадян приймаючих країн.

"А ті одинокі випадки, які були, вони, безумовно, не мали ніякого впливу на святковий настрій людей, які відвідали наші країни під час проведення Євро-2012", - підкреслив Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування