У Тбілісі затримується вже другий рейс "Аеросвіту"

Неділя, 15 липня 2012, 14:49

В аеропорту Тбілісі через технічні неполадки літаків "Боїнг 737" авіакомпанії "Аеросвіт" в неділю вранці відкладений вже другий рейс до Києва.

"Слідом за рейсом авіакомпанії "Аеросвіт" N418, який в ніч на неділю через технічні неполадки літака був виконаний в напрямку Києва із запізненням на декілька годин, з цієї ж причини сьогодні вранці довелося затримати і призначений на 7:50 її рейс N428 в даному напрямку", - повідомили "Інтерфаксу" в адміністрації аеропорту.

"На даний момент рейс затримано до 16 годин", - сказав представник аеропорту.

Тим часом, як заявляють пасажири, час вильоту відкладався вже кілька разів і при цьому представники авіакомпанії не конкретизують, які неполадки у літака.

"Обіцяють, що вилетимо іншим літаком, який скоро прибуде з Києва", - говорять пасажири.

Серед них - члени молодіжної збірної команди Грузії з боротьби, які цим рейсом відправляються до Києва, звідки повинні продовжити шлях до Варшави і далі до польського міста Катовіце на чемпіонат Європи.

"Якщо запізнимося, нас можуть зняти з чемпіонату", - сказав керівник команди Тамаз Бендіашвілі.

У той же час, Аеросвіт пояснює затримку літака з Тбілісі в суботу несправністю амортизатора однієї зі стійок шасі.

Як йдеться в повідомленні прес-служби авіакомпанії, яке цитує Ukranews, несправність була виявлена ​​під час передпольотного огляду літака.

"Роботи з відновлення амортизатора не складні, але в місцевому аеропорту не виявилося необхідних деталей і витратних матеріалів. Для доставки необхідних матеріалів в суботу (14 липня) вечірнім рейсом "АероСвіту" о 22:45 з Києва до Тбілісі вилетів технік компанії", - сказано в повідомленні.

У ньому також наголошується, що представники авіакомпанії в тбіліському аеропорту перебували в постійному контакті з пасажирами рейсу.

"Пасажирам було надано харчування та напої, бажаючі були поселені в готель, організований трансфер аеропорт-готель-аеропорт, за бажанням пасажирів здійснювалося перебронювання квитків", - додали в прес-службі.

Після проведення ремонтних робіт літак вилетів до "Борисполя" і здійснив посадку о 4:00. "Суботній рейс VV418 Тбілісі-Київ вилетів зі столиці Грузії о 2:30 за київським часом і о 4:00 здійснив посадку в аеропорту "Бориспіль", - підкреслили в авіакомпанії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування