Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович застеріг податківців, щоб не тиснули на бізнес

Понеділок, 2 липня 2012, 17:51

Податкова служба має стати реальним партнером бізнесу, адже від цього значною мірою залежить покращення ділового клімату в нашій державі.

Про це заявив президент Віктор Янукович на урочистому зібранні з нагоди Дня працівника Державної податкової служби, повідомляє його прес-служба.

"Будь-який тиск на підприємця вважаю неприпустимим і вимагаю від керівництва Державної податкової служби, інших правоохоронних органів вести рішучу боротьбу з подібними проявами", - підкреслив він.

Президент додав, що податкова політика також вимагає подальшого вдосконалення - вона має стати "органічною складовою модернізації країни та подальшого економічного зростання".

Янукович уточнив, що "попереду - кроки щодо поетапного зниження ставок податку на прибуток та податку на додану вартість".

"Роз’яснення, консультування, допомога у підготовці звітності мають стати, за європейським принципом, основною формою роботи податкової служби", - сказав він.

Президент додав, що особливо це стосується роботи з малим бізнесом, фермерськими та селянськими господарствами, фізичними особами, які "мають стати надійним фундаментом національної економіки".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування