Після публікації журналіста УП посадовцям МВС загрожує "покарання"

Четвер, 5 липня 2012, 10:25

Завдяки роботі журналіста "Української правди" вдалося викрити групу посадовців, які займалися підробкою та розповсюдженням бланків документів суворої звітності.

Про це повідомили у прес-службі МВС.

"У зловмисників було вилучено понад 120 підроблених бланків перепусток на територію МВС. Матеріали за даним фактом передані до прокуратури", - сказали в прес-службі.

Крім того, було вилучено інші документи, що видаються відомством, та круглу печатку з написом "Міністерство внутрішніх справ України".

У відомстві повідомили, що приводом для більш детальної перевірки інциденту і стала публікація на шпальтах "Української правди".

 

"Нещодавно працівниками Департаменту внутрішньої безпеки МВС була викрита протиправна діяльність кількох працівників центрального апарату відомства", - повідомили в прес-службі.

За їх словами, працівники виготовляли та збували за винагороду підроблені бланки перепусток для в’їзду транспорту на його територію.

Матеріали за даним фактом передані до прокуратури Києва для прийняття відповідного рішення.

"Завдяки пильності та небайдужості журналістів інтернет-видання групу зловмисників вдалося виявити та нейтралізувати", - додали в прес-службі.

Як відомо, раніше журналіст "Української правди" Сергій Лещенко писав про перепустку на територію МВС для 22-річної дівчини.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування