"Молоді регіони" і Попов підкупають дисконтними картками

Четвер, 5 липня 2012, 13:24

Молодіжна організація Партії регіонів "Молоді регіони" заохочує своїх членів знижками на різні "молодіжні" послуги та товари по всій Україні.

Тим, хто не є членом організації, пропонується картка голови КМДА Олександра Попова.

На сайті Молодих регіонів є розділ "Дисконтна картка", яка пропонує різні види дисконтів, бонусів тощо.

Для отримання картки пропонується надіслати відскановані 1 та 2 сторінку паспорту, сторінку з пропискою та ідентифікаційний код.

При цьому в компанії, яка надає такі знижки, зазначили, що для оформлення дисконту не потрібні ні паспортні дані, ні ідентифікаційний код.

Серед переліку товарів та послуг, на які можна отримати знижки, зазначені продовольчі товари, одяг, косметика, прикраси, побутова техніка, АЗС, послуги автосервісу, книги, послуги салонів, спа-салонів, спортзалів, туристичні послуги, тощо.

Серед знижок на четвер молодим регіоналам пропонується провести літо в Одесі і зняти готель за ціною від 200 гривень зі знижкою до 54%, або повечеряти при свічках у ресторані зі знижкою 52%, послуги косметолога можна отримати зі знижкою у 84% та інше.

На сайті Молодих регіонів є деякі посилання, які не співпадають з зображеннями і описанням. З такими ж картинками на сайті компанії, що такі знижки постачає, пропонуються еротичні масажі зі знижкою 66% з гарантією дотримання анонімності.

Принтскрін з сайту Молодих регіонів 

Під час телефонної розмови з одним з керівників програми вдалося дізнатись, що для отримання такої картки обов'язково треба бути членом організації.

"Це обов'язкова умова", - сказав представник Молодих регіонів.

Співрозмовник додав, що якщо молода людина не є членом організації, їм пропонують "Картку Попова".

"Ми можемо вам іншу картку надати. Картку Попова, яку ми робимо. Вона дає приблизно такі ж знижки. Це картка, яку підтримує Олександр Павлович Попов, яку ми також ведемо. Ми можемо вам її презентувати, при цьому вам нічого не потрібно. Просто приїдьте в офіс і отримайте", - сказав він.

"Молоді регіони" – це громадська організація, яка є аналогом російської молодіжної організації "Наши".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування