Депутат БЮТ каже, що не бив по обличчю ДАІшника

Четвер, 5 липня 2012, 13:50

Депутат від БЮТ Валерій Бабенко заявляє, що його сутичка з міліцією під "Українським домом" у Києві сталася з вини правоохоронця.

Про це він заявив у четвер у коментарі журналістам у Верховній Раді.

"Після 22-ї години за мною на Європейську площу приїхав син, щоб забрати мене звідти. Він запаркувався, погодивши це з ДАІшниками, – і вони це дозволили", - розповів депутат.

Однак, за словами Бабенка, після того, як син вийшов з машини, до нього підбіг міліціонер і почав вимагати документи.

"Син попросив правоохоронця представитися, але той не дав посвідчення, а став його бити по ногах. Син подзвонив мені, і я підійшов і попросив пояснення, чому міліціонер б’є людей", - сказав він.

"Він (міліціонер) щось намагався пояснити, дуже емоційно жестикулював, нецензурно висловлювався, в результаті чого і сталася сутичка", - заявив Бабенко.

"Там справді була штовханина, але я нікого не бив", - запевнив депутат.

Бабенко також сказав, що некоректною є інформація МВС, що в сутичці постраждав працівник ДАІ, оскільки той поводив себе коректно і намагався залагодити сутичку.

"Ми дали пояснення на місці – і все вирішилося. Сутичка мала місце, але не так, як вони її описали. Бо так, як вони написали, то виглядає, що я міг би і роту "Беркута" покласти", - зазначив депутат.

Раніше в четвер київська міліція повідомила, що в середу ввечері під "Українським домом" депутат Бабенко без пояснень вдарив кулаком в обличчя ДАІшника, який вимагав у його сина перепаркувати автомобіль через те, що машина була поставлена з порушенням правил дорожнього руху й створювала аварійну ситуацію.

У МВС зазначали, що автоінспектора госпіталізували "з попереднім діагнозом: садно обличчя зліва, закрита черепно-мозкова травма".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування