"Регіоналка" назвала Яценюка Дракулою

Четвер, 5 липня 2012, 13:57

Об'єднана опозиція боїться встановлення веб-камер на виборчих дільницях, вважає "регіоналка" Олена Бондаренко.

Про це вона сказала, коментуючи заяву Арсенія Яценюка про те, що встановлення веб-камер на виборчих дільницях підірве демократичність виборів.

"Яценюк здав себе і об'єднану опозицію з потрохами. Своєю заявою… він продемонстрував страх, що в тих регіонах, де вони зможуть провести своїх кандидатів, але у них є адміністративні можливості, а це західні регіони, там побачать, якими методами і яким тиском вони домагаються цього результату", - заявила Бондаренко, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Вона зазначила, що в західних областях місцева влада представлена політичними силами, що входять до об'єднаної опозицї.

"І оскільки велика ноша з організації та проведення виборів лягає на місцеві органи влади, то ми можемо тільки припустити, які методи впливу чекають тих, хто захоче провести вибори в західних областях чесно", - сказала Бондаренко.

"Вже зараз очевидно, що об'єднана опозиція програє вибори. І не виключено, що на парламентських виборах нею буде застосовуватися весь арсенал інформаційної, організаційної та іншої чорнухи. Не виключено також, що вона буде використовувати різні методи тиску на ті комісії, які будуть рахувати реальний результат, а не той, який би хотіла побачити опозиція", - додала вона.

За її словами, веб-камери зафіксують весь процес роботи виборчих дільниць.

"Ми як влада вважаємо, що це додатковий інструмент контролю, в тому числі, і в східних, і в центральних, і в західних областях… А ось так звана демократична опозиція чомусь такої прозорості злякалася. Напевно, тому що ці політичні Дракули звикли працювати в тіні, оскільки в чесному бою програють. Але ми допоможемо Яценюку і компанії вийти на світло", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News