Матір Макар розповіла, що дівчина звинувачувала усіх трьох

Четвер, 5 липня 2012, 21:16

Матір Оксани Макар, яку зґвалтували і намагалися спалити в Миколаєві, заявила на суді, що її донька не давала своєї згоди на статеві контакти ні з ким із обвинувачених.

У четвер Центральний райсуд Миколаєва заслухав матір Макар Тетяну Суровицьку та закінчив допит третього обвинуваченого - Євгена Краснощока, передає УНІАН.

Суд також взяв до уваги протокол допиту Оксани Макар, який у ході судового слухання за клопотанням прокурора оголосив суд, який є доказом у кримінальній справі проти її ґвалтівників.

Суровицька заявила, що відносини з дочкою були "як у двох подруг", Оксана їй у всьому довіряла й усе розповідала.

Вона підтвердила ті факти про скоєний злочин, які їй стали відомі особисто від дочки.

Так, вона повідомила, що під час допиту і в розмовах із нею Оксана повідомила матері, що її ґвалтували всі троє молодих людей. Макар сказала також, що не давала своєї згоди на статеві контакти ні з ким із обвинувачених.

На підтвердження того, що Макар не могла добровільно погодитися на інтимні стосунки відразу з трьома молодими людьми, Суровицька розповіла про те, що Оксана два роки жила з хлопцем, за якого збиралася вийти заміж.

"Все, що знає мама про ці події, вона знає зі слів Оксани. Суровицька підтвердила всі свідчення, які вона давала під час слідства, вона підтвердила, що все було саме так. Це не можна зрозуміти інакше, Оксана заявила конкретно: мене ґвалтували всі троє! Це було точно сказано", - пояснив журналістам адвокат Суровицької Віктор Василюк.

"Вона чітко надавала всі свідчення, вона все добре пам'ятала, пояснювала навіть якісь дрібниці до того моменту, як її почали душити. Після цього в неї є провал у пам'яті, вона більше нічого не пам'ятає. І потім вона пам'ятає, коли прийшла до свідомості в підвалі, де вона була повністю гола, обпалена, вона не відчувала свого тіла", - підкреслив адвокат.

Наступне засідання відбудеться у вівторок, 10 липня, воно буде відкритим.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування