Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ про наїзд на ДАІшника: Це недолуга вигадка міліції

П'ятниця, 6 липня 2012, 10:37

Заява представників міліції про наїзд Андрія Кожем’якіна на співробітника ДАІ – цинічна брехня і недолуга вигадка міліції.

Про це йдеться в заяві прес-служби фракції "БЮТ Батьківщина" у Верховній Раді.

Так члени фракції Іван Кириленко, Сергій Сас, Олександр Стешенко 5 липня відвідали Центральний госпіталь МВС, до якого на лікування потрапив згаданий підполковник.

"Депутати поспілкувалися з заввідділом хірургії і він поінформував, що у пана Лукіша немає жодного перелому. Єдине ушкодження, яке у нього є – це розтягнення зв'язок в області голеностопу", - йдеться в заяві.

"Така травма, на думку лікаря, швидше за все могла бути отримана під час зайняття спортом, або невдалого приземлення на ногу, але аж ніяк не внаслідок наїзду транспортного засобу", - повідомили в "БЮТ-Батьківщина"

За словами депутатів, є багато свідків, які можуть підтвердити, що міліція перешкоджала заїзду мікроавтобусу з обладнанням на місце проведення акції.

"Саме через те, що міліція порушувала права, Кожем’якін був вимушений особисто сісти за кермо цього мікроавтобусу, щоб доправити необхідне обладнання для забезпечення звуком проведення акції. Але ніякого наїзду він не здійснював", - додали в прес-службі.

Крім того у заяві йдеться, що міліція замовчує факт, що цей правоохоронець за кілька хвилин до вигаданого інциденту з автобусом особисто вдарив в обличчя літню жінку Валентину Коробку, яка брала участь в акції протесту.

"Внаслідок удару вона впала, отримала травму і зараз перебуває у лікарні №17 міста Києва у нейрохірургічному відділенні з черепно-мозковою травмою", - повідомили у прес-службі.

Як відомо, Кожем'якіна звинуватили у наїзді на ДАІшника під Українським домом.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування