До Януковича в Донецьку прорвалася жінка – і їй пообіцяли житло

П'ятниця, 6 липня 2012, 15:20

До президента Віктора Януковича під час урочистостей до 80-річчя Донецької області звернулася жінка – і чиновники зайнялися її проблемою.

Як повідомляє "ОстроВ", це сталося в Центрі слов’янської культури й писемності після виступу президента й вручення ним державних нагород.

"Коли Янукович зі сцени пішов у залу, шлях йому перепинила жінка, яка почала дуже схвильовано щось йому говорити", - передає кореспондент.

За даними видання, її звуть Олена Коровкіна, вона представляє громадську організацію "Дзвони".

"Після дуже короткого спілкування з президентом, жінка вийшла з зали. У Центрі слов’янської культури й писемності знайшли вільний кабінет, де є стіл і стільці. Зараз чиновники вирішують проблему Олени Коровкіної, однак суть питання поки не відома, оскільки журналістів не впустили в кабінет", - говориться в повідомленні. 

Пізніше донеччанка Коровкіна розповіла журналістам, що її питання стосувалося житла.

Вона є студенткою-заочницею Донецького національного університету, разом із двома дітьми живе в гуртожитку в кімнаті площею 8 квадратних метрів. 

За словами Коровкіної, вона просила ректора ДонНУ Петра Єгорова виділити їй кімнату більшої площі, але той запропонував їй вносити щомісячну плату в розмірі 1200 гривень, при тому, що дохід у жінки всього 1500 гривень. 

Жінка додала, що на численні її звернення та прохання до чиновників і керівництва університету ніхто не реагує, тому вона змушена просити президента вирішити її житлове питання. 

Донеччанка повідомила журналістам, що після спілкування з Януковичем чиновники обіцяли вирішити її проблему до наступної середи. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування