Син депутата-регіонала підстрелив людину на базі відпочинку?

Понеділок, 9 липня 2012, 11:52

"Батьківщина" заявляє, що син депутата Кіровоградської обласної ради від Партії регіонів Ростислав Крамар тяжко поранив із вогнепальної зброї жителя міста Новоархангельська.

Інцидент начебто стався в ніч на Івана Купала.

Як повідомляє прес-служба обласної організації партії "Батьківщина" з посиланням на місцевих журналістів, син депутата влаштував стрілянину на одній із баз відпочинку, де проводили дозвілля кілька родин з дітьми, зокрема, і сім’ї постраждалих.

"Побачивши, як мажор вправляється у стрільбі зі зброї, люди спробували його вгамувати. Проте у відповідь на зауваження Ростислав Крамар приставив пістолет до скроні одного з чоловіків, а потім почав стріляти по ногах іншого. Після того, як свідки стрілянини почали кликати на допомогу, молодик утік з місця події. У результаті один із постраждалих опинився у реанімації, де його прооперували", - йдеться у повідомленні. 

Працівники міліції, які прибули на місце події, з’ясували, що Крамар стріляв з вогнепальної зброї бойовими набоями.

Наразі керівник Кіровоградського виборчого штабу Об’єднаної опозиції, народний депутат фракції "БЮТ-Батьківщини" Валерій Кальченко звернувся з запитами до обласного управляння МВС, прокуратури області та до управління охорони здоров’я щодо перевірки даного інциденту та притягнення винних до відповідальності.

Згодом прокуратура Кіровоградської області повідомила, що Новоархангельський райвідділ управління МВС порушив кримінальну справу за фактом поранення Крамарем людини. Справу порушено за ознаками ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство, вчинене з застосуванням зброї).

За стрільбу сину депутата загрожує до 7 років позбавлення волі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування