Одесити прийшли до Азарова на "базар". Під офісом ПР сталася сутичка

Понеділок, 9 липня 2012, 13:21

Близько 50 працівників 7 одеських ринків о 11:30 зібралися біля офісу Партії регіонів у Києві з протестом проти передачі ринків у приватну власність.

Як повідомляють "Українські новини", в акції, зокрема, беруть участь працівники комунального ринку "Північний", авторинку "Успіх", авторинку "Куяльник", ринку "Острів", ринку "Привіз", комунального підприємства "Малиновський ринок" і Старокінного базару.

Мітингувальники тримають прапори ринків і плакати з написами: "Спасибо Партии родной за постянный геморрой!", "Одесcкий базар - к Азарова на базар!", "Збережемо робочі місця на одеських ринках!", "Ринок "Острів" - у комунальну власність!".

Співробітники ринків розклали біля офісу Партії регіонів на вулиці Липській, 10, власні товари: овочі, фрукти, сушену рибу, одяг.

Учасники акції заявляють, що шляхом махінацій більшість ринків Одеси переведені в приватну власність, і вимагають повернення в комунальну власність.

При цьому, за словами мітингувальників, вони неодноразово зверталися з подібними вимогами до органів місцевої влади, однак не одержали на них відповідей.

У зв’язку з тим, що керівництво Одеси й Одеської області, а також керівництво країни є представниками Партії регіонів, одесити вирішили виступити біля офісу ПР у Києві.

За словами учасників акції, вони зверталися з проханнями втрутитися в ситуацію навіть до президента Росії Володимира Путіна, однак у відповідь від нього одержали повідомлення про перенаправлення звернення до Кабінету міністрів України.

За даними мітингувальників, наразі більшість із одеських ринків оформлені на фіктивні закордонні компанії, а приналежність ринків до приватного капіталу тільки погіршує становище безпосередніх підприємців, на плечі яких лягають фінансові виплати за "вигаданими" господарями ринків тарифами.

В Одесі діє понад 10 ринків.

Відео Skrypin Production, для УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...