Постраждалий від кулі каже, що син "регіонала" не винен

Понеділок, 9 липня 2012, 16:54

Постраждалий у стрілянині в Новоархангельську Едуард Степаненко заявив, що син депутата Кіровоградської облради від Партії регіонів Ростислав Крамар не стріляв у нього.

У телефонному коментарі "Новинам Кіровоградщини" він сказав, що інцидент, який стався у ніч із 6 на 7 липня, – звичайна випадковість: пістолет нібито сам вистрілив.

"Ми відпочивали на районному пляжі. Ростислав ‒ мій знайомий. Я підійшов до нього привітатися. Я тільки-но вийшов із води. Побачив у нього пістолет. Попросив показати. Руки у мене були мокрі. Пістолет вислизнув і вистрелив", - розповів Степаненко.

"Дуже прошу не переводити те, що сталося, в політичну площину. Все відбулося з необережності", - наголосив він.

Тепер Степаненко почувається добре.

Як пише сайт "Весь Кіровоград", за неперевіреними даним він є членом партії "Фронту змін".

Обласна організація Партії регіонів заявила, що буде судитися з обласною організацією партії "Батьківщина" за розповсюдження недостовірної інформації про даний інцидент.

Раніше кіровоградська обласна організація партії "Батьківщина" заявила, що син депутата Кіровоградської обласної ради від Партії регіонів Ростислав Крамар в ніч на Івана Купала влаштував стрілянину на одній із баз відпочинку Новоархангельська і після спроби вгамувати його тяжко поранив із вогнепальної зброї жителя міста.

На апаратній нараді у Кіровоградській ОДА 9 липня перший заступник начальника УМВС в Кіровоградській області Руслан Бугринець повідомив, що міліція займається цією справою і що інцидент сталося через побутову сварку.

Прокуратура Кіровоградської області повідомила, що за фактом поранення Крамарем людини порушено кримінальну справу за ознаками ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство, вчинене з застосуванням зброї).

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування