Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Підлеглі донецького губернатора в робочий час пишуть нецензурщину

Понеділок, 9 липня 2012, 17:25

Начальник управління інноваційної політики Донецької обласної державної адміністрації Ксенія Баранова спілкується із громадянами, використовуючи нецензурну лексику.

Баранова в робочий час зі свого профілю в соцмережі facebook.com залишає коментарі, що містять нецензурну лексику на платформі Livejournal, пишуть "Новини Донбасу".

Профіль Баранової у Facebook 

"Користувач "Живого Журналу" Дарія Курінна у пості розповіла про свою роботу в управлінні інформаційної політики й з питань преси Донецької ОДА. У повідомленні йшлося про те, що нібито за час роботи в держструктурі з Курінною розрахувалися зарплатою в конверті", відзначає сайт.  

Також, за її словами, співробітники управління одержують вказівки від людей, які навіть не є чиновниками ОДА й не зрозуміло на яких умовах керують управлінням. 

Під цим постом Баранова залишила образливий коментар. 

Скриншот з Живого Журналу  

А під іншим постом Баранова знову образила Курінну і дала пораду "швидко звалити в Київ".  

Скриншот з Живого Журналу  

Як відомо, згідно з Загальними правилами поведінки держслужбовця, "державний службовець повинен шанобливо ставитися до громадян, керівників і співробітників, дотримуватися високої культури спілкування, не допускати дій і вчинків, які можуть зашкодити інтересам державної служби".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування