Яценюк про списки: є запитання до багатьох кандидатур

Понеділок, 9 липня 2012, 19:41

Політики, які співпрацювали з президентом Віктором Януковичем, і мають спірну репутацію не будуть в списках об’єднаної опозиції.

Про це заявив глава ради об'єднаної опозиції Арсеній Яценюка в ефірі телеканалу ТВі, коментуючи оприлюднені списки кандидатів від опозиції на вибори.

Відповідаючи на питання, чому у списку є тітка Тимошенко, він сказав: "Антоніна Ульяхіна не тільки тітка Тимошенко, вона керує Дніпропетровською обласною організацією Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина".

"Ми для цього оприлюднювали списки. Для того щоб ви писали… Після того, коли списки будуть затверджені, а я сподіваюсь такого не буде, але можливо, ми прийдемо в цю вашу студію… І скажете про те, що, ну в принципі, ми подивилися, що ви підчистили списки від того, що ви пропонували перший раз", - уточнив він.

При цьому відповідаючи на питання, чи будуть включені в опозиційні списки Давид Жванія і

Третьяков, Яценюк не відповів конкретно: "Я на це давав відповідь дуже чітко, що я зроблю все щоб список був максимально чистий".

"Хто буде в списку, ви побачите 31 числа, коли він буде затверджений. Тому що рішення про списки - це колегіальне рішення", - додав він.

"У мене є запитання до дуже багатьох кандидатур. Я зроблю все для того, щоб ті люди, які співпрацювали з Януковичем, і які мають, м’яко кажучи, спірну репутацію не були в списку. І ви побачите, що на з'їзді я свою обіцянку виконаю", - наголосив політик.

Коментуючи можливість входження до списку діючого міністра економіки і торгівлі Петра Порошенка, Яценюк заявив: "Він не є членом об’єднаної позиції… Я вам можу чітко сказати про те, що сьогодні між нами і Порошенком немає, і не може бути, ніякої співпраці. Тому що він прийняв для себе рішення, що він член уряду Януковича".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування