Азаров пояснив, чому Повалій друга, а Герман 13-та у списку

Четвер, 2 серпня 2012, 14:58

Співачка Таїсія Повалій посіла друге місце у виборчому списку "Партії регіонів", бо була з партією у скрутні часи і є патріотом.

Про це в інтерв’ю ВВС Україна заявив прем’єр Микола Азаров.

Відповідаючи на запитання, яким чином другим номером списку стала співачка, він сказав:

"Якщо ви звернули увагу, то в першій п’ятірці, четверо – це великі керівники, економісти, професіонали у сфері державного управління. Нам хотілося, щоб була людина, яка представляла б культуру України".

"Таїсія Повалій, на мій погляд, це людина, що має не тільки унікальний, чудовий голос, але й людина, що є патріотом, має патріотичні переконання. Вона була з нами у найскрутніші часи. Коли чинна опозиція була при владі, вона займалася справжнім переслідуванням, в тому числі Таїсії Повалій", - сказав прем’єр.

Він відзначив, що Повалій, зокрема, не давали виступати, тому що "вона на президентських виборах 2004 року підтримувала кандидата Віктора Януковича".

На зауваження, що радник президента Ганна Герман теж багато зробила для Януковича на виборах 2004 року, Азаров відзначив:

"Я, наприклад, був і 11-м в списку, і 10-м. Якщо керівництво партії вважає, що ти, наприклад, на 13-му місці, - це хороше для тебе місце".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...