Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не бажає зустрічатися з омбудсменом

Четвер, 2 серпня 2012, 21:54

Екс-прем’єр Юлія Тимошенко не бажає зустрічатися з Уповноваженим Верховної Ради з прав людини Валерією Лутковською.

Про це заявив захисник Тимошенко, депутат Сергій Власенко, коментуючи заяву Лутковської про можливість відвідування Тимошенко в лікарні.

"Є офіційна письмова заява Юлії Володимирівни про те, що вона не бажає бачити цю громадянку. Юля Володимирівна відправила на ім’я цієї громадянки заяву про те, що вона її не бажає бачити", - цитує Власенка УНІАН.

На думку захисника, Лутковська "ніколи не була уповноваженим з прав людини" і "не знає, що таке права людини".

"Нехай громадянка Лутковська перевіряє сама себе. Не потрібно їхати до Тимошенко представникам гестапо. Громадянка Лутковська, яка все життя була прокурором і доводила, що держава правильно вчиняє з українськими громадянами, яка сказала, що вона не очікувала такого рішення у справі Луценка, нехай далі вона продовжує займатися тим, чим вона займається", - сказав він.

На його думку, Лутковська "дозволяє собі робити абсолютно безграмотні юридичні заяви, прикриваючись своїм статусом уповноваженого Верховної Ради".

"Я був про Валерію Лутковську набагато ліпшої думки. Я знаю її з професійної точки зору багато років, але, на жаль, останні її заяви наводять мене на думку, що або вона вирішила беззастережно служити режимові, зневаживши основи професії, або вона не розуміє базових речей юриспруденції", - заявив депутат.

"На жаль, її останні заяви, що стосуються справ Юрія Віталійовича Луценка, Юлії Володимирівни Тимошенко, приводять мене або до одного, або до іншого висновку", - сказав Власенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування