Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Клюєв обіцяє повальну відпустку регіоналів через вибори

П'ятниця, 3 серпня 2012, 09:51

Секретар РНБО Андрій Клюєв заявляє про намір міністрів, включених до списку кандидатів у депутати від Партії регіонів, піти у відпустку на час виборчої кампанії після реєстрації ЦВК.

Про це він сказав перед подачею в Центвиборчком документів кандидатів у депутати від ПР, передають Українські новини.

"Всі міністри, і я в тому числі, після того, як нас тут зареєструють кандидатами в депутати, ми всі дружно підемо у відпустку буквально наступного дня", - сказав він.

Відповідаючи на запитання, чому в списку кандидатів від ПР немає голови Адміністрації президента Сергія Льовочкіна, він відповів, що буде продовжувати виконувати свої обов'язки й не братиме участь у виборчій кампанії.

Крім цього, коментуючи включення до списку ПР чинних депутатів Ради від Народної партії, він зазначив, що попередня домовленість про спільну участь у виборах була досягнута кілька років тому при створенні коаліції в парламенті із фракціями Народної партії й Комуністичної партії.

У п'ятницю Партія регіонів принесли списки на реєстрацію до ЦВК.

Під час подачі списку на площі перед ЦВК зібралися прихильники ПР із прапорами партії.

Вони розташувалися по периметру площі біля огородження.

Крім того, на площі встановлена трибуна, на якій виступали претенденти в кандидати в депутати.

Як повідомлялося, 30 липня ПР затвердила список кандидатів у депутати Ради в багатомандатному загальнодержавному окрузі й включила прем'єра, голову ПР Миколу Азарова, народну артистку Таїсію Повалій, віце-прем'єра Сергія Тігіпка, секретаря РНБО Андрія Клюєва й голову фракції ПР у Верховній Раді, заступника голови ПР Олександра Єфремова до першої п'ятірки виборчого списку на вибори парламенту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування