Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Європейський суд з прав людини може пустити Тимошенко і Луценко в Раду

П'ятниця, 3 серпня 2012, 12:26

Рішення Європейського суду із прав людини про політичну мотивацію ув’язнення екс-прем’єра Юлії Тимошенко та Юрія Луценко дозволить їм взяти участь в виборах Ради.

Про це сказав глава ради об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк, повідомляє прес-служба Фронту змін.

"Очолення списку Тимошенко і перебування в списку Луценка мають і політичний характер, і юридичні підстави", - наголосив Яценюк.

Він підкреслив, що Європейський суд із прав людини визнав ув’язнення Луценка політично мотивованим.

"Саме тому сьогоднішня влада відтягує касаційний розгляд справи Тимошенко. Тому що рішення Європейського суду з прав людини щодо політично вмотивованих звинувачень Тимошенко - це вже підстава для того, щоб Тимошенко і Луценко брали участь у виборчій кампанії", - наголосив він.

Яценюк підкреслив, що список опозиції сформований за рішенням усіх партій, які входять до її складу.

"У нас фахові політики, правники, люди, які працювали в місцевому самоврядуванні, які пройшли горнило випробувань і боротьби проти Януковича. У нас люди, які покажуть нову якість політики у новій Верховній Раді", - зазначив він.

"Ми впевнені в тому, що ми переможемо. Ми отримаємо демократичну більшість, ми звільнимо Тимошенко і Луценка та сформуємо нову якість України. Немає людей, які можуть цьому перешкодити", - підкреслив Яценюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування