Із офісу "регіоналів" у Києві вкрали партійну переписку

Субота, 4 серпня 2012, 16:21

У Дарницькому районі Києва на вул. Сімферопольській, 5 пограбовано офіс осередку Партії регіонів.

Як повідомило УНІАН джерело в правоохоронних органах, інцидент стався в ніч на суботу.

За інформацією співрозмовника агентства, невідомі особи, розбивши скло приміщення, викрали з офісу два системні блоки від комп’ютера та службову документацію, яка містить партійне листування.

Як зазначив співрозмовник, наразі проводиться дослідча перевірка, але є всі підстави для порушення фактової кримінальної справи за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

У той же час, як повідомляє прес-служба Київської міськорганізації Партії регіонів, з офісу викрали два системних блоки комп'ютерів, де зберігалася партійна документація, а також особисті документи кандидата в народні депутати по 212 мажоритарному округу Андрія Фурсова.

"Ми точно впевнені, що проникнення в офіс Партії та крадіжка системних блоків і документів - це не пограбування з метою наживи. Це спланована акція", - заявив керівник апарату Дарницької районної організації ПР Ігор Мельник.

"Ми також впевнені, що винні будуть покарані, адже за фактом проникнення в офіс уже порушено кримінальну справу і ведеться слідство", - підкреслив глава Дарницької районної організації Партії регіонів Андрій Фурсов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування