Кандидати від опозиції поклялися не виходити з фракції

Неділя, 5 серпня 2012, 11:20

Усі кандидати в народні депутати від Об’єднаної опозиції "Батьківщина" присягнули в неділю на вірність українському народу.

Як повідомляє прес-служба "Батьківщини", свою присягу кандидати від опозиції скріпили особистими підписами.

Реклама:

І ті, хто увійшов у список, і ті, хто балотуватиметься на мажоритарних округах, зобов’язалися докласти всіх зусиль задля звільнення України від кримінального окупаційного режиму президента Віктора Януковича, звільнити політичних в’язнів Юлію Тимошенко та Юрія Луценка та захищати права та свободи кожного громадянина України.

Кандидати від Об’єднаної опозиції також присяглись неухильно виконувати у майбутньому рішення фракції та дотримуватись фракційної дисципліни, а також взяли на себе публічне зобов’язання скласти із себе повноваження народних депутатів, якщо їхня політична позиція піде врозріз із позицією Об’єднаної опозиції.

Кожен із кандидатів урочисто пообіцяв у разі його обрання народним депутатом вступити до фракції "Батьківщина" у Верховній Раді VII скликання та ані юридично, ані фактично не виходити з неї протягом дії мандату, наданого йому виборцем.

ВІДЕО ДНЯ
 

"Кандидати в народні депутати від Об’єднаної опозиції "Батьківщина" зібрались тут, щоб подивитись один в одному в вічі і проголосити присягу перед українським народом, взяти на себе зобов’язання та зупинити політичні репресії: звільнити наших побратимів політв’язнів, та вивести нашу країну на шлях, який гідний нашої рідної Батьківщини, вести її до перемоги", - заявив керівник Центрального штабу Об’єднаної опозиції Олександр Турчинов.

У свою чергу голова Ради Об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк зазначив: "Першою повинна була підписати цю присягу Юлі Тимошенко, вона скріпила її кров’ю - рік перебуваючи за ґратами, рік ув’язнена режимом Віктора Януковича, вона довела, що вона присягла українському народу і вона виконує цю присягу".

До присутніх також звернулися Борис Тарасюк, Анатолій Гриценко, Сергій Соболєв, Микола Томенко, Григорій Немиря, Ірина Луценко та Микола Княжицький.

Відео Skrypin Production, для УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...