Річницю ув’язнення Тимошенко відзначили банером і наклейками

Неділя, 5 серпня 2012, 12:02

На Пішохідному мосту в Києві було розгорнуто банер "Юлі-волю".

Банер довжиною у 20 м. можна було побачити, рухаючись вул. Набережно-Хрещатицькою у бік Подолу з 8-ї години ранку, повідомляє прес-служба "Батьківщини" з посиланням на представників київського регіонального штабу Об’єднаної опозиції.

"Сьогодні, 5 серпня, минає рік з моменту незаконного арешту нашого лідера Юлії Тимошенко. Весь цей час ми провели разом з нею, пишаючись її силою духа й підтримуючи її. Ми постійно доводили киянам – її ув’язнення є фактом її правоти й безпорадності влади перед її критикою. Тож сьогодні, ми знову звертаємось до людей, до влади, до світу: звільніть Тимошенко", - звернувся із закликом керівник столичного виборчого штабу опозиції, народний депутат Юрій Одарченко.

Одарченко разом з представниками штабу близько години тримали банер над річкою.

Також цього дня в усіх районах Києва з’явилися стікери з зображенням Тимошенко "365 днів в неволі. Вона не зломлена, а ти?".

 

Їх можна побачити біля станцій метро, на зупинках громадського транспорту, підземних переходах, на майданчиках біля супермаркетів та торговельних центрів.

Для такої масштабної розклейки було залучено більше ніж 300-та активістів, які працювали в ніч з суботи на неділю, зазначають у прес-службі.

Найбільш охоплена центральна частина міста – Шевченківський, Голосіївський, Солом’янський та Святошинський райони, на лівому березі – Дніпровський та Деснянський райони.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News