Зять Джарти попіарився на радянських акторах

Неділя, 5 серпня 2012, 14:17

3 і 4 серпня в Макіївці пройшла X культурна акція "Дні Ханжонкова на Батьківщині", присвячена пам'яті великого кінематографіста Олександра Ханжонкова.

На запрошення місцевої влади місто відвідали легенди радянського екрану, улюбленці мільйонів, пише Gazeta.ua.

Це 65-річна Світлана Тома, яка в 1976 році придбала шалену популярність, знявшись у ролі циганки Ради у фільмі "Табір іде в небо". 75-річний Юрій Назаров, який у 1988 році зіграв тата в "Маленькій Вірі" - фільм, який став потрясінням епохи перебудови.

Також приїхали 66-річний Володимир Талашко (в 1973 році зіграв одну з головних ролей в знаменитому "В бій ідуть одні старики") і 62-річна Людмила Мальцева (актриса епізодів).

 

Гості проводили творчі зустрічі з глядачами, покладали квіти і роздавали автографи. Вони відвідали музей Ханжонкова в школі мистецтв його імені.

Побували актори і в макіївському селищі Нижня Кринка, де знаходилося родове гніздо Ханжонкова.

У Нижній Кринці разом з артистами на сцену вийшов молодий "регіонал" Валерій Омельченко - чоловік старшої дочки покійного "хазяїна Макіївки", прем’єра Криму Василя Джарти.

 

Омельченко позиціонує себе як керівник громадської організації, його дружина - Вікторія Омельченко працює заступником голови Господарського суду Києва.

Омельченко висунутий кандидатом в народні депутати від округу № 55 (Макіївка), і, як розповіли місцеві жителі, почав вести роботу з електоратом ще кілька місяців тому - подарував жителям Нижньої Кринки дитячий майданчик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування