"Регіонали": підприємець з Одещини контрабандист і хуліган

Неділя, 5 серпня 2012, 17:12

Керівництво Комінтернівської райорганізації Партії регіонів спростовує інформацію про тиск на підприємця села Шомполи у відповідь на його критику Партії регіонів.

Прес-служба Одеської облорганізації партії стверджує, що звичайну побутову бійку підприємець намагається використовувати в політичних цілях.

"На території Шомполівської сільської ради знаходиться магазин приватного підприємця Володимира Назаренка, активіста партії "Свобода", в якому його неповнолітній син реалізує алкогольні напої на розлив і контрабандні сигарети", - стверджує голова Комінтернівської райорганізації Партії регіонів Іван Марзак.

Він зазначив, що, за словами жителів села Шомполи, сам підприємець б'є дружину і дітей, а на території його магазину постійно відбуваються п'яні бійки. Люди постійно скаржаться на якість товарів, які реалізує підприємець.

"Враховуючи те, що відбувається, керівництво сільської ради тиждень тому попередило підприємця про можливий розгляд питання про закриття магазину, в якому торгують незаконним спиртним і сигаретами. Після чого підприємець спробував виставити чергову побутову бійку як політичний конфлікт", - запевнив Марзак.

Він зазначив, що ніяких пропозицій даному підприємцю, "який має в селі негативну репутацію", про вступ до Партії регіонів не направлялося.

"Ми зацікавлені в тому, щоб ряди партії поповнювалися гідними кандидатурами, а не людьми, які зарекомендували себе з такого боку. І вже тим більше йому ніхто не погрожував. Це просто провокація. Володимир Назаренко хоче за рахунок політичних акцій уникнути покарання за реалізацію контрабандних товарів", - сказав Марзак.

Як повідомлялося, в суботу Назаренко заявив, що йому розбили торгову ятку і погрожували вбивством всієї його сім'ї за підтримку опозиційних політичних сил.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування