Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Захисник і наречена Мельниченка побоюються за його життя

Понеділок, 6 серпня 2012, 08:39

Адвокат Миколи Мельниченка, Микола Неділько побоюється за життя його підзахисного.

Про це він сказав у коментарі Комерсант-Україна.

"Зараз в Україні життю й здоров'ю Миколи Мельниченка загрожує небезпека",- упевнений Неділько.

Такої ж думки дотримується й наречена Мельниченка, телеведуча Наталя Розинська.

"Під час перельоту його буде супроводжувати тільки український конвой, і я не впевнена, що він долетить до нашої країни живим і здоровим. Коля останнім часом працював над дуже небезпечними для діючої влади проектами",- сказала вона й додала, що це пов'язано з "касетним скандалом".

У той же час, за словами Неділька, у понеділок суд має вирішити долю Мельниченка, його або екстрадують в Україну, або відпустять на волю.

Неділько готовий надати італійській стороні документи, що свідчать про необ'єктивність судових процесів над колишнім майором держохорони, тиску на нього, його адвокатів і близьких, а також факти замаху на його життя.

"Якщо Італія погодиться видати Миколу Мельниченка Україні, мені буде незрозуміло, чому тоді Арсена Авакова відмовилися екстрадіювати в Україну",— зазначив адвокат. 

У Генеральній прокуратурі не коментують ситуацію. "У нас поки немає офіційних документів про його затримання. Як тільки в нас вони з'являться, тоді можна буде говорити про подальші кроки Генпрокуратури", - сказав керівник прес-служби ГПУ Юрій Бойченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування