Могильов скаржиться, що опозиція не хоче підписувати меморандум

Понеділок, 6 серпня 2012, 18:35

Глава Кримської організації Партії регіонів Анатолій Могильов підписав меморандум про чесні вибори.

Про це у понеділок повідомляє його прес-служба.

Підписали меморандум більше 10 парторганізацій.

Відповідно до меморандуму, керівники кримських організацій партій вважають за необхідне неухильно дотримуватися положень Конституції і норм виборчого законодавства на всіх етапах виборчого процесу.

"Будувати взаємовідносини між суб'єктами виборчого процесу на принципах рівноправності і взаємної поваги, суворо дотримуватися морально-етичних норм, не допускати дій, які принижують честь і гідність суб'єктів виборчого процесу", - уточнили в прес-службі.

Також сторони домовилися "не поширювати завідомо неправдиві відомості й недостовірну інформацію, припиняти будь-які спроби тиску на громадян, ЗМІ, представників різних політичних сил та бізнесу, а також всіма законними способами забезпечувати контроль за недопущенням в Криму порушень в ході голосування виборців".

"Ми повинні домовитися про те, щоб вести чесну та відкриту конкурентну боротьбу на майбутніх виборах", - зазначив Могильов.

"Природно, за виборами спостерігатиме європейське співтовариство, тому відкритість і прояв демократії у нас на півострові буде говорити про імідж всього Криму", - додав він.

При цьому прес-служба Могильова заявила, що "представники опозиційних політичних сил проігнорували підписання меморандуму, що може свідчити про їх відмову вести чесну боротьбу на майбутніх виборах".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News