На Волині "бандерівцям" помстилися "комсомольці"

Вівторок, 7 серпня 2012, 10:23

У Луцьку під час проведення фестивалю "Бандерштат – 2012" з’явився параплан, з якого невідома особа почала скидати листівки агітаційного змісту проти Степана Бандери та Романа Шухевича.

Про це повідомили у прес-службі фестивалю.

"Приблизно о 21.00 над територією фестивалю з’явився параплан, який кілька раз пролетів над присутніми на критично низькій висоті, що могло загрожувати життю та здоров’ю відвідувачів", - повідомили організатори.

Фото Zik.ua

За їх словами, листівки були підписані організацією "Комсомол Волині", проте не містили відомостей про тираж, місце друку та відповідального за друк даних матеріалів, що є грубим порушенням законодавства.

"Здійснення польотів над територією фестивалю жодним чином не було узгоджено із оргкомітетом заходу, а, отже, могло загрожувати життю та здоров’ю присутніх лучан та гостей міста", - сказали організатори.

Фото Zik.ua

За їх словами, інформація, що містилася в листівках, розпалює міжнаціональну та політичну ворожнечу.

"Адже на агітаційній продукції комсомольців було зображено військового злочинця Адольфа Гітлера поруч із почесним громадянином міста Луцька Степаном Бандерою", - повідомили організатори.

Організатори попросили правоохоронців з’ясувати, хто є власником цього літального засобу та чи має він право на здійснення таких польотів, а також перевірити, чи відповідає технічний стан параплана вимогам для здійснення польотів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News