"Батьківщина" питає, куди Пшонка хоче вивезти Тимошенко

Вівторок, 7 серпня 2012, 13:49

Об’єднана опозиція "Батьківщина" вимагає у Генпрокуратури , повідомити, куди і з якою метою планують вивозити екс-прем’єра Юлію Тимошенко

Відповідне депутатське звернення було надіслане генпрокурору Віктору Пшонці, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"(вимагає) Підтвердити або спростувати інформацію щодо вивезення Тимошенко з харківської ЦКЛ № 5, де вона проходить лікування, по-друге, повідомити, куди і з якою метою планують вивозити лідера опозиції, не завершивши її лікування", - йдеться у повідомленні.

Опозиція також вимагає забезпечити виконання розробленої німецько-українською комісією схеми лікування, яка передбачає щонайменше 8 тижнів, протягом яких для Тимошенко не повинно створюватися ніяких додаткових зовнішніх стресових ситуацій, в тому числі проведення судових процесів або позапланове вивезення в невідомому напрямку.

Опозиція відзначає, що повідомлення про плани влади у найближчі вихідні вивезти Тимошенко з харківської лікарні у невідомому напрямку свідчать про намагання президента Віктора Януковича посилити політичний терор проти опозиції та будь-якими методами домогтися винесення обвинувального вироку у черговій справі проти лідера "Батьківщини".

"Рада об’єднаної опозиції "Батьківщина" розуміє, що такі відчайдушні та протизаконні плани режиму викликані його повною безпорадністю. Незабаром відбудеться засідання Європейського суду з прав людини у справі Тимошенко... Тож очевидно, що влада поспішає "навішати" на лідера опозиції будь-які абсурдні звинувачення, аби тільки Тимошенко не вийшла на свободу та не взяла участь у виборах", - сказано в повідомленні.

Опозиція відзначає, що така політика не приносить владі дивідендів, оскільки, за її данними, уже зараз соціологія демонструє, що "Батьківщина" перемагає Партію регіонів.        

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...