Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметов почав в Донецьку будівництво приватної школи

Вівторок, 7 серпня 2012, 15:39

Будівництво школи міжнародного рівня почала в Донецьку компанія СКМ, що належить найбагатшій людині України Рінату Ахметову.

Про це сьогодні на прес-конференції сказав Донецький міський голова Олександр Лук'янченко, пише "Остров".

"На березі третього ставка буде побудована донецька міжнародна школа "Григорьевская". Це проект компанії СКМ зі створення першої в Донецьку школи міжнародного рівня для розумних і талановитих дітей. Школа відрізнятиметься посиленим вивченням англійської мови, сучасним оснащенням навчальної та спортивної бази", - сказав мер.

Площа забудови складає 4975 квадратних метрів. Початок будівництва - серпень 2012 року, відкриття - 1 вересня 2014 року.

За словами Лук'янченка, навчання в донецькій міжнародній школі буде проводитися за українською та міжнародною програмах.

Випускники отримають дипломи українського та міжнародного зразка, що дозволять їм продовжити навчання як в українських, так і в міжнародних вузах.

При цьому диплом міжнародного зразка не буде вимагати підтвердження при вступі до університетів Європи та Сполучених Штатів Америки.

Передбачається, що в школі будуть навчатися більше 600 осіб. Вона спроектована по особливій системі і орієнтована в тому числі і на людей з особливими потребами.

Як зазначив мер, велика частина педагогічного складу буде сформована з донецьких вчителів, які пройшли спеціальну підготовку і навчання.

Школа отримала назву "Гринорьевская" на честь першого навчального закладу в Донецьку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування