У Азарова накупили "швидких", за які на Тимошенко завели кримінальну справу

Середа, 8 серпня 2012, 14:13

Прем'єр Микола Азаров заявляє, що міністерство охорони здоров'я отримало 300 спецавтомобилів, в тому числі 216 швидкої типу "В".

Про це він заявив на початку засідання уряду у середу.

"За бюджетною програмою "Розвиток екстреної медичної допомоги (придбання медичного автотранспорту) у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій областях та місті Києві" Міністерство охорони здоров’я отримало безпрецедентну за всі роки незалежності кількість – біля 300 спеціальних автомобілів", - заявив він.

"З них 216 автомобілів для екстреної швидкої медичної допомоги типу В і 70 реанімаційних автомобілів типу С", - зазначив Азаров.

" Дуже важливо, щоб "швидкі" без затримок надходили на місце призначення і почали працювати", - додав він.

Як відомо, за часів уряду Юлії Тимошенко у вересні 2009 року було підписано договір на поставки автомобілів Opel Combo типу "В", які потім передавали на використання до сільської місцевості.

Пізніше представники чинної влади і Генпрокуратура заявляли, що за технічними характеристиками куплені авто не підходять для медичних цілей

27 січня 2011 року Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти колишнього прем’єр-міністра Юлії Тимошенко щодо незаконної закупівлі спеціалізованих медичних автомобілів Opel Combo.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування