Колесніченко сказав, що він "задоволений" дією Януковича

Середа, 8 серпня 2012, 18:09

Скандальний регіонал і автор цього закону Вадим Колесніченко заявив, що дуже задоволений тим, що Президент України підписав Закон "Про основи державної мовної політики".

Про це повідомили в прес-службі Партії регіонів.

Він заявив, що прийняття Закону є виконанням Партією регіонів своїх зобов'язань перед виборцями.

"Крім того, мовний закон забезпечує захист прав людини і реалізує зобов'язання України перед Радою Європи у сфері гуманітарної політики", - додав політик.

У той же час, буквально через двадцять хвилин після появи інформації про підписання Віктором Януковичем "мовного" закону, в Луганську зібралося кілька тисяч осіб для підтримки цього рішення.

 

"Для Луганської області підписання закону про мови - важливий крок назустріч російськомовному населенню нашого краю, крок назустріч Європі. Безумовно, такий значимістю подія мало кого з луганчан змогло б залишити байдужим ", - зазначив керівник апарату Луганської обласної організації Партії регіонів В'ячеслав Литвинов.

За інформацією прес-служби, в мітингу взяли участь представники 62 громадських організацій, депутати місцевих рад, активісти Партії регіонів.

"Регіони" також повідомляють, що в середу мітинг на підтримку підписання президентом "мовного" ​​закону пройшов у Сімферополі.

 

"На мітингу, який проходив на головній площі кримської столиці, зібралося близько 2 тисяч осіб. Вони тримали в руках прапори України та Автономної Республіки Крим, Партії регіонів", - сказано в повідомленні.

 

Тримали плакати з написами: "Крим підтримує Президента Януковича!", "Кримчани вітають закон про мови!", "Партія регіонів відстояла права кримчан!", "Кримчани за міжнаціональне порозуміння!", "Гламурна опозиція - політичні банкрути", "Крим буде регіоном стабільності і процвітання".

У мітингу взяли участь глава Верховної Ради Криму Володимир Константинов, члени фракції Партії регіонів у Верховній Раді Криму, міський глава Сімферополя Віктор Агєєв, кандидати в народні депутати від Партії Регіонів і багато інших.

За даними партії на підтримку закону на мітинг вийшли понад 5 тисяч жителів Дніпропетровської області.

 

"Мовний" мітинг також пройшов в Одесі. На мітингу виступив один із співавторів закону - депутат від Партії регіонів Сергій Ківалов: "Цей закон отримав схвалення Венеціанської комісії, він відповідає всім вимогам Конституції, його підтримують понад 60% населення України, тому ні президент, ні Верховна Рада не мали права не прийняти цей закон".

Повідомляється також, що 2500 харків'ян вийшли в Харкові до будівлі Академічного національного театру опери та балету ім. М.В. Лисенка.

Фото прес-служби Партії регіонів

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
08:49
ЗМІ: Канцлери Німеччини та Австрії вступили у суперечку з Боррелем на останньому саміті ЄС
08:26
Новий представник фон дер Ляєн відмовився від посади після критики у фаворитизмі
08:25
"З винятковим цинізмом". Як після загибелі кіборга Барса суд визнав його винним у хуліганстві
07:50
Сили оборони знешкодили 920 окупантів і знищили 9 танків за добу
07:33
Окупанти посилили атаки на Бахмутському напрямку: за добу їх було 33 − Генштаб
06:51
Цієї ночі військові знищили всі російські "Шахеди"
06:43
Палата представників США проголосувала за низку законів, щоб посилити тиск на Іран
05:30
ISW: Російські атаки можуть досягти "загрозливих успіхів" на захід від Бахмута
04:28
У Білому домі спростували спекуляції про "навмисно слабку атаку Ірану на Ізраїль"
03:37
Радбез ООН відкинув "божевільні звинувачення": відповідальність за інциденти на ЗАЕС поклали на РФ
Усі новини...