Федерація запевняє, що у дранті в Лондоні ніхто не плавав

Четвер, 9 серпня 2012, 19:57

Об'єктивних проблем з екіпіровкою українських плавців на Олімпіаді у Лондоні не було.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби молоді та спорту, з посиланням на Федерацію плавання України.

Як відомо, раніше член збірної команди України з плавання на Олімпійських іграх в Лондоні Сергій Фролов заявив, що українці плавали ледь не в драних костюмах.

"Члени збірної команди України з плавання на протязі останніх 4 років забезпечуються стартовими костюмами, всією іншою необхідною екіпіровкою та фінансовими заохоченнями відповідно до спонсорського контракту Федерації плавання з одним із світових лідерів плавальної екіпіровки - компанією "Арена", - зазначається в повідомленні.

"Протягом 2012 року "Арена" надала для членів збірної команди України 94 плавальні костюми, з яких 27 було отримано у Лондоні для 12 плавців, що виступали на Олімпіаді", - уточнили в федерації.

"Плавальні костюми "Арена", що надані плавцям України, є новітньою розробкою і використовуються багатьма провідними плавцями світу. На Олімпіаді в Лондоні в таких самих костюмах плавці інших країн вибороли 8 золотих, 6 срібних та 9 бронзових медалей", - запевнили в прес-службі.

"У разі надриву костюма при вдяганні перед стартом (що дуже рідко трапляється і у спортсменів інших країн та з моделями інших виробників) в зоні підготовки плавців до старту постійно чергували представники "Арена" та інших виробників для негайної заміни костюма необхідного розміру", - додали в держслужбі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...