У МВС і прокуратурі кажуть, що "регіонал" навіть не бачив ДТП

Неділя, 2 вересня 2012, 20:00

Народний депутат від Партії регіонів і кандидат у депутати Антон Яценко не має ніякого відношення до ДТП під Уманню.

Про це йдеться у відповіді начальника Управління МВС України в Черкаській області на запит Яценка, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу депутата.

"Інформація, поширена деякими ЗМІ щодо участі громадянина Яценка Антона Володимировича, 13.07.1977 р.н., проживає в Києві, працює народним депутатом України, як водія, пасажира або свідка або його причетності іншим чином у вказаній дорожньо-транспортній пригоді не відповідає дійсності", - йдеться у відповіді.

Крім того, як повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" в неділю ввечері прес-секретар прокурора Черкаської області Вікторія Скорикова, "в ході перевірки встановлено, що вищезазначена особа жодного відношення до зазначеного ДТП не має".

Водночас сам Яценко у коментарі ТСН заявив, що у зіткненні позашляховика "Мерседес" GL 500 і легковика "Деу" винен водій останнього, який був п'яним.

Яценко заявив, що власницею "Мерседеса" є його сестра.

"Дійсно, дві машини врізались, і виходить так, що... їхала одна з них... власниця - моя сестра. А там водій їхав сам в машині, і потрапив в аварію", - сказав депутат.

Причому Яценко стверджує, що за кермом легковика був водій напідпитку.

"Ну і вийшло, що коли вони врізалися, то була п'яна просто людина, він сам працівник органів, який напився. От і все. А описали відразу ось так", - зазначив регіонал.

Разом з тим, телеканал ТВі повідомляє, що в автомобілі "Деу" на момент аварії знаходило 4 людини. Водій помер, ще двоє з легкими тілесними ушкодженнями були виписані з лікарні, а одна дівчина залишається у реанімації у важкому стані.

Раніше повідомлялося про те, що Яценко в суботу ввечері під містом Умань за кермом Мерседеса ML500 в нетверезому стані врізався в автомобіль Daewoo Nexia, водій якого загинув.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування