Кличко-молодший почав агітувати за брата

Неділя, 2 вересня 2012, 20:16

Боксер, брат лідера партії "УДАР" Віталія Кличка Володимир почав агітувати за свого брата.

Як повідомляє прес-служба "УДАРу", у суботу під час зустрічі з мешканцями міста Фастів на Київщині він висловив переконання, що Україна має великий потенціал, який має бути реалізований.

"Тому мій брат пішов в політику – щоб зробити країну процвітаючою і запровадити європейські стандарти життя", – сказав Володимир Кличко.

"Ми повинні змінити нашу країну. Це те, заради чого мій брат пішов у політику, і те, в чому я його безумовно підтримую", – додав він.

Брат політика переконував жителів Фастова прийти на вибори.

"Ви можете проголосувати за будь-яку партію, це буде ваш вибір. Але і ви, і я – ми мусимо прийти на вибори, щоб ніхто не зміг використати наші голоси" – сказав боксер.

Відповідаючи на питання, з ким буде співпрацювати партія "УДАР" у новій Верховній Раді – з опозицією чи з Партією регіонів, Володимир Кличко сказав, що за 7 років у політиці його брат "жодного разу не "лягав" під яку-небудь політичну силу чи олігарха".

"Буквально вчора я був на Східній Україні. Про яку співпрацю з регіонами може йтися, якщо мені відмовляли у залах для зустрічі з людьми, зривали зустрічі, а людям погрожували", - сказав він.

Цього дня Володимир Кличко також відвідав інші міста Київщини, зокрема, поспілкувався з мешканцями Вишневого та Білої Церкви.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...