Ківалов: Рада ще повернеться до наклепу

Середа, 26 вересня 2012, 12:23

Депутат від Партії регіонів Сергій Ківалов впевнений, що новообрана Верховна Рада повернеться до законопроекту про наклеп.

Про це повідомляє його прес-служба.

"Думаю, що новий склад парламенту в спокійному робочому режимі законотворчості, повернеться до цього питання. Але спочатку треба переконатися, що всі наші громадяни розмежовують такі поняття, як наклеп і критика", - йдеться в повідомленні.

Однак Ківалов підтримав рішення ініціатора законопроекту Віталія Журавського відкликати його.

"Я підтримую Журавського в тому, що він відкликав законопроект, хоч і вважаю, що відповідальність за наклеп повинна бути обов'язково. Але не кримінальна. Напевно, було помилкою внести цей законопроект саме зараз, напередодні виборів", - зазначив депутат.

За його словами, зараз політичний градус у суспільстві настільки високий, що всі законодавчі ініціативи сприймаються саме через призму політики. Більш того, деякі політичні сили піаряться на будь-якому резонансному питанні. Тож відкликання закону про наклеп заспокоїть суспільство.

Як відомо, Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроект про криміналізацію наклепу, що викликало шквали критики в Україні та закордоном.

У вівторок депутат Журавський вирішив відкликати свій законопроект щодо "наклепу", зареєструвавши відповідний проект постанови в Раді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News