Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонал переконує, що депутати не байдикують

Середа, 5 вересня 2012, 08:37

Консультації й наради для формування уточненого порядку денного парламенту відбудуться через початок передвиборчої компанії, тому ВР працюватиме з четверга.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив представник президента у Верховній Рад, "регіонал" Юрій Мирошниченко, передає УНІАН.

"Проблем із формуванням порядку денного на цю сесію, виникли не з відсутністю законопроектів", - заявив він.

За його словами, секретаріат Верховної  Ради підготував понад 800 законопроектів, які пропонувалися на розгляд, крім того лідери Партії регіонів, КПУ, Блоку Литвина пропонували ще по 50-60 законопроектів, "які на нашу думку Верховна Рада мала би розглянути протягом цієї сесії".

"Але враховуючи те, що  ця сесія дійсно остання в цьому скликанні, і враховуючи ту обставину, що переважна більшість народних депутатів  будуть брати участь в агітаційних заходах, нам треба було визначити пріоритети", - зазначив він.

"І от як раз виходячи з цієї обставини Володимир Литвин запропонував провести консультації і нараду, щоби в середу сформувати уточнений порядок денний, реалістичний, який виходить з планів кожної політичної сили щодо ведення агітації і можливості брати участь в роботі парламенту в пленарному режимі, і тоді, в четвер,  ми вийдемо на системну роботу", - заявив Мирошниченко.

"Щоб не вийшло так, що ми другорядні питання ставимо в порядок денний, а важливі остаються без розгляду, тому що люди будуть на округах" , - додав він.

Як відомо, у вівторок Рада працювала лише 19 хвилин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...