"Регіонал": Партія регіонів – приклад для інших

Середа, 5 вересня 2012, 09:31

Партія регіонів є прикладом для інших політичних сил з організації роботи.

Так регіонал Володимир Зубанов прокоментував звіт громадянського руху "ОПОРА" про те, що партія влади є найбільшим порушником правил передвиборної кампанії, передає Gazeta.ua.

"Партія регіонів — це та партія, яка показує приклад, як повинні працювати інші політичні сили", - заявив він.

"Партія регіонів має структуру, має організацію, програму дії, реально працюють люди на місцях, реально працюють з виборцями, є звітність агітаторів, команд, узгоджена політика щодо співпраці зі ЗМІ. Є реальна програма. Так повинні працювати всі партії", - підкреслив він.

"Наші опоненти, за невеличким виключенням, не маючи структур на місцях, не маючи людей, не маючи практично програми, просто зосереджуються на якійсь критиці, або вигадують якісь факти, яких не було і на цьому роблять інформаційний привід, що люди вірять, на негативі за них проголосують, вони пройдуть до Ради, а потім будуть бігати з однієї фракції до іншої. От і все", - зазначив він.

"Тому я вважаю, що Партія регіонів — це зразок сьогодні не тільки для України, а й для наших сусідів, як треба працювати в демократичному суспільстві", - підкреслив "регіонал".

Зубанов також заявив, що партія влади не використовує адмінресурс, а в деяких випадках адмінресурс працює навіть проти ПР.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування