Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У журналістів забрали плакати, бо хтось проніс ножі і рогатки

Середа, 5 вересня 2012, 15:30

Управління державної охорони вилучало плакати у журналістів під час Всесвітнього конгресу газетярів, щоб вони не зашкодили президенту.

Про це повідомив заступник керівника УДО Микола Решетняк, повідомляє кореспондент "Української правди" з засідання комітету з питань свободи слова та інформації.

За його словами, йому особисто нічого про плакати невідомо, але для цього були підстави, адже під час заходу працівниками були вилучені "дві одиниці ножів, дві рогатки, пляшку шампанського, вина та горілки".

Ці речі продемонстрував працівник УДО 

"Ці речі були вилучені під час огляду відвідувачів Форуму в день, коли там був президент. Після заходу ми їм все повернули", - заявив Решетняк.

При цьому він не зміг пояснити зв'язок між плакатами журналістів та рогатками, заявивши, що він не знає, комі належать ножі, рогатки та спиртне, і чи було це все вилучено у журналістів.

На питання, чи повернуть журналістам їх особисті речі - як було повернуто іншим особам ножі та рогатки, Решетняк повідомив наступне: "В моєму рапорті нічого немає про плакати, але якщо у вас щось вкрали або відібрали - зверніться міліції, або приходьте в УДО на Богомольця, 8", - заявив Решетняк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...