Пасажирам "Хюндаю" запропонували по 19 гривень компенсації

Середа, 5 вересня 2012, 18:30

Пасажирам, які майже на дві години запізнилися до Києва через поломку "Хюндаю", що так і не виїхав зі Львова, запропонували від 6 до 19 гривень компенсації.

Про це повідомив пасажир Юрій Вітомський, якого цитує ZIK.

Як відомо, новий потяг "Хюндай" у середу зранку знову не виїхав зі Львова, бо поламався.

"Коли ми приїхали на вокзал, провідники сказали нам іти в касу за компенсацією. У касі №38 нам дали розрахунки, сказавши, що виплачуватимуть від 6 до 19 гривень. Тільки пропонували ці гроші на руки, без жодної розписки, і заявили, що ми повинні здати свої білети", - розповів він.

"Коли я пішов з’ясовувати ситуацію до чергової каси, мені дали дві довідки про те, що вартість проїзду в 91 потязі - 169 гривень, а квиток на "Хюндай" коштує 261 гривень. Тобто, різниця становить майже 100 гривень. Черговий від руки мені теж написав, що різниця має бути більшою, але вони так вирішили, не пояснивши чому", - зазначив Вітомський.

І додав, що одразу ж всі довідки від нього швиденько забрали.

Сам перерахунок працівники залізниці проводили більше години. Люди, які й так запізнилися вже на 2 години до Києва, почувши про розмір компенсації, плювалися та йшли геть.

За словами Вітомського, старший касир та черговий по вокзалу офіційно взагалі відмовилися пояснити людям, чому така компенсація. З начальником вокзалу їх не з’єднали. Дати офіційну довідку про таку компенсацію в касі теж відмовилися.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування