Кличко: Опозиція програє вибори, якщо не об'єднає зусилля

Четвер, 6 вересня 2012, 13:48

Для опозиційних сил зараз важливо створити фундамент для майбутньої роботи в парламенті, а не втратити довіру один до одного.

Про це інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" заявив лідер партії "Удар" Віталій Кличко.

"Ми не збираємося воювати з опозицією. Наш головний супротивник – Партія регіонів. Наші пропозиції колегам про співробітництво в силі", - заявив він.

Політик відзначив, що сьогодні закладається не тільки база можливої перемоги на виборах, але й майбутнього співробітництва у Верховній Раді.

"Якщо всі опозиційні партії приймуть наш принцип, що головним нашим опонентом є Партія регіонів, якщо ми будемо йти до виборця з єдиним гаслом " Жодного голосу Партії регіонів!", то в опозиційних сил є шанс одержати спільну перемогу", - підкреслив він.

Кличко відзначив, що на словах колеги по опозиції це визнають, але справи розходяться зі словами.

"Ми зазнаємо атак з боку спікерів опозиції різного рівня, у ЗМІ вкидаються провокації проти нас. Якщо "Батьківщина" хоче перемоги демократичних сил на виборах, їй варто припинити таку "боротьбу за виборця" за будь-яку ціну", - підкреслив політик.

"Якщо ж продовжиться політика на взаємознищення, і партнери по опозиції будуть і далі вправлятися в критиці "Удару", а не агітації за себе – одержимо спільну поразку. Дуже б цього не хотілося", - додав Кличко.

При цьому він нагадав, що всі кандидати від "Удару" на партійному з'їзді дали присягу "не йти в коаліцію з Партією регіонів і її сателітами".

"Ми маємо намір співробітничати з опозиційними силами. За всіма опитуваннями, у Раду з партій демократичного спектра поки проходять тільки Удар і Батьківщина. Так що будемо разом працювати. Головне – уже сьогодні створити фундамент для майбутньої роботи, а не втратити довіру", - заявив Кличко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News